×

JFolder: :files: Путь ведёт не к каталогу. Путь: /home/upclviv/new.upc.lviv.ua/images/gals/2017/180917

×

Плагин не может найти папку изображений. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/gals/2017/180917

У Дрогобичі відбувся проект «Діалог у Дії»

У Дрогобичі відбувся проект «Діалог у Дії»

 

18-19 вересня 2017 року, з ініціативи голови єпархіального відділу у справах сім’ї протоієрея Михаїла Коника, проект «Діалог у  Дії», який діє в Україні за підтримки програми захисту прав людини Посольства королівства Нідерландів та покликаний сприяти розвитку культури діалогу в місцевих громадах малих міст України, працював у місті Дрогобич.

18 вересня на соціально-гуманітарному факультеті Дрогобицького держаного педагогічного університету імені Івана Франка із студентами була проведена зустріч на тему: «Місце релігії в сім’ї молодої людини», під час якої були проведені навчальні тренінги щодо уміння толерантного ставлення до іншого. Також у спілкуванні студентів із протоієреєм Михаїлом Коником сформульовано принципи бачення молодої людини релігійного буття в соціумі.

19 вересня на базі того ж факультету франкового ВУЗу в межах проекту за участю представників релігійних організацій Дрогобиччини проведено Круглий стіл на тему: «Релігія в житті молодої людини». Участь в роботі взяли голова єпархіального відділу у справах сім’ї протоієрей Михаїл Коник та голова єпархіального відділу релігійної освіти, катехизації та місіонерства протоієрей Діонісій Буренко.

Підсумовуючи проведений захід отець Михаїл зазначив, що спілкуючись в процесі проведення проекту із студентською молоддю слід особливу увагу звернути на потребу доступності розуміння релігії, видавництва зрозумілої для молодої людини церковної літератури.

{gallery}2017/180917{/gallery}