×

JFolder: :files: Путь ведёт не к каталогу. Путь: /home/upclviv/new.upc.lviv.ua/images/gals/2022/100122

×

Плагин не может найти папку изображений. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/gals/2022/100122

Голова Місіонерського відділу привітав зі святом Різдва Христового нужденні сім'ї та дітей сиріт (оновлено)

8 січня 2022 року, голова Місіонерського єпархіального відділу протоієрей Діонісій Буренко та волонтер Олександр Пилипенко відвідали 4 підшефні багатодітні та малозабезпечені сім‘ї, а також 5 ромських багатодітних сімей. Священник привітав усіх зі святом Різдва Христового та роздав подарунки.

9 січня відвідали 4 ромські малозабезпечені сім‘ї, подарували дітям іграшки та смаколики.

10 січня, протоієрей Діонісій Буренко разом з волонтерами Назарієм Мачужак та Марією Навроцькою відвідав Буківський дитячий будинок-інтернат.

Гості разом з дітьми колядували та вінчували. Священник та волонтери привезли для лежачих підопічних закладу підгузники, серветки, мазь від пролежнів, пральний порошок, шкарпетки та солодощі.

Також в цей день дитячий хор Свято-Покровського храму у Бориславі завітали з Різдвяними привітаннями в Бориславську міську раду та записали вертеп на радіо «Слово».

 

{gallery}2022/100122{/gallery}