×

JFolder: :files: Путь ведёт не к каталогу. Путь: /home/upclviv/new.upc.lviv.ua/images/gals/2021/140521

×

Плагин не может найти папку изображений. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/gals/2021/140521

У Львові пройшла робота духовно-просвітницького проєкту «Дні сім’ї в монастирі»

З 12 по 14 травня 2021 року, з нагоди відзначення Міжнародного дня сім’ї та з благословення митрополита Львівського і Галицького Філарета, у Львівській єпархії пройшла робота духовно-просвітницького проєкту «Дні сім’ї в монастирі».

Організаторами заходу виступають єпархіальні відділ у справах сім’ї та відділ у справах молоді.

Протягом кількох днів бажаючі мали можливість поспілкуватися з головою єпархіального відділу у справах сім’ї протоієреєм Михаїлом Коником та поставити свої запитання стосовно побудови сімейних стосунків.

Проведено кілька індивідуально-консультаційних бесід щодо вирішення різноманітних життєвих питань.

Також у Львівській єпархії започаткована традиція звершувати молебні за сім’ю та окремий молебень за дарування радості батьківства сім’ям, у яких не має діток.

Як зазначив отець Михаїл: "Цей проект відкриває перед нами відповідальне ставлення до проблем багатьох сімей. Уже з перших моментів роботи я зрозумів, що цей проект має відіграти важливу роль в упорядкванні життя наших сімей. Проводячи індивідуально-консультаційну роботу, слід зазначити, що важливим моментом такої роботи є конфеденційність отриманої інформації. А тому такі бесіди проводяться в індивідуальному порядку і стосуються лише конкретної сім’ї чи окремо взятої людини".

"Звичайно, що в плані роботи з християнською сім’єю, ми першочергово надіємося на Божу допомогу, а тому ще одним напрямком цього проекту є молитва. Відрадно, що цей проект розпочав свою роботу в переддень відзначення Міжнародного дня сім’ї, а це означає лише одне – цей проект повинний стати вагомим вкладом в розвиток і збереження традиційних сімейних цінностей в нашому суспільстві.

Я сподіваюсь, що сам проект буде наповнюватись ще цікавими заходами, новими пропозиціями, але те, що він буде діяти я переконаний. Я вірю, що наша праця допоможе кожному бути щаслиивим у своїй сім'ї", - підкреслив протоієрей Михаїл Коник.

 

{gallery}2021/140521{/gallery}