×

JFolder: :files: Путь ведёт не к каталогу. Путь: /home/upclviv/new.upc.lviv.ua/images/gals/2018/140518

×

Плагин не может найти папку изображений. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/gals/2018/140518

Голова відділу у справах сім’ї взяв участь у Всеукраїнському форумі «Біоетичні аспекти духовного і фізичного здоров’я сім’ї та особистості»

 

14 травня 2018 року голова єпархіального відділу у справах сім’ї протоієрей Михаїл Коник взяв участь у Всеукраїнському форумі «Біоетичні аспекти духовного і фізичного здоров’я сім’ї та особистості», що проходив в Свято-Успенській Києво-Печерській Лаврі з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія. Організатором заходу виступила Місія Синодальний відділ УПЦ у справах сім’ї.

У ході роботи заходу були опрацьованими наступні питання: ювенальні технології; гендерні програми; “Про це” для дітей дошкільних навчальних закладів, освітянські нововведення; сурогатне материнство; ЕКЗ; захист життя ненароджених дітей (профілактика абортів), трансплантологія, евтаназія та духовно-моральне виховання дітей, як фундамент здорової сім’ї.

Протоієрей Михаїл Коник виступив з доповіддю на тему: "Аналіз соціальної концепції УПЦ щодо біомедичних запитів сучасності та вплив на сімейне виховання майбутнього". У своєму виступі священик звернув увагу присутніх на те, що: «Сучасність перед Церквою ставить запити, на які потрібно реагувати і давати відповіді у світлі вчення Православної Церкви. «Вчення Церкви про святість, про створення людини за «образом і подобою Божою» (Бут. 1, 26), про шлюб і народження дітей дає можливість зробити моральну оцінку біоетичним проблемам, що погоджується з виявленою нам у Одкровенні волею Божою. І саме в Православ'ї біомедична етика розглядається в рамках морального богослов'я як одна з форм захисту богоподібного достоїнства і свободи особистості.»

Заключним етапом форуму став Круглий стіл керівників єпархіальних відділів у справах сім’ї.

 

{gallery}2018/140518{/gallery}