×

JFolder: :files: Путь ведёт не к каталогу. Путь: /home/upclviv/new.upc.lviv.ua/images/gals/2018/080518

×

Плагин не может найти папку изображений. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/gals/2018/080518

Голова єпархіального відділу у справах сім’ї взяв участь роботі Місії Синодальний відділ УПЦ у справах сім’ї

8 травня 2018 року голова єпархіального відділу у справах сім’ї протоієрей Михаїл Коник взяв участь роботі Місії Синодальний відділ УПЦ у справах сім’ї. Обговорено програму проведення Всеукраїнського форуму «Біоетичні аспекти духовного і фізичного здоров'я сім'ї та особистості».

Ввечері, цього дня прот. Михаїл Коник взяв участь у засіданні Сімейного клубу, що відбувається при храмі на честь свят. Спиридона Тріміфунтського м. Київ (м-н «Борщагівка»). Для учасників зустрічі отець Михаїл виступив з темою: "Сходинки до створення сім’ї".

Як зазначив у своєму виступі священик: «Зрощування любові - це надзвичайна праця людини над собою, але одночасно і безпосередній розвиток людини як свободної особистості. Я для Іншого через любов постаю особистістю. Цінність самої любові постає крізь призму самої особистості, інший через любов включається в сферу мого буття, одним цілим зі мною. І цей важливий аспект відкриває нам сферу сімейних відносин. Ця глибина відносин не знищує іншого, а розкриває себе в іншому, а відповідно, іншого в собі. Глибина відносин в любові постає як момент пізнання себе й іншого. Цей розвиток відносин починаючи із закоханості набуває присмаку вічності. Але таке сходження можливе лише через дружбу..»

Присутні мали можливість переглянути для наочності тематичні відео-ролики.

 

{gallery}2018/080518{/gallery}