Голова відділу у справах сім’ї мав зустріч з проректором Державного вищого навчального закладу

Голова відділу у справах сім’ї мав зустріч з проректором Державного вищого навчального закладу

 

17 листопада 2017 року, під час робочої поїздки в м. Київ, голова єпархіального відділу у справах сім’ї протоієрей Михаїл Коник спільно із заступником Голови Місії Синодального Відділу УПЦ у справах сім'ї ієреєм Іоаном Ружицьким мав зустріч з проректором з науково-методичної роботи та міжнародних зав’язків Державного вищого навчального закладу Університет менеджменту освіти Національної академії педагогічних наук України, доктором педагогічних наук, професором Отич Оленою Миколаївною.

За підсумками зустрічі домовлено про подальшу співпрацю в галузі сімейного виховання майбутнього покоління, а також домовлено про включення пані-професора в склад редакційної комісії наступної науково-методичної праці протоієрея Михаїла Коника на тему: "Методичні рекомендації для священиків щодо проведення передшлюбних бесід на парафіях УПЦ", що була розроблена автором з благословення Голови Місії Синодальний відділ УПЦ у справах сім’ї, архієпископом Ровенківським і Свердловським Пантелеімоном.

Робота отця Михаїла знаходиться на завершальній стадії: редакційна група видання опрацьовує текст, після чого методика буде передана на розгляд Предстоятеля УПЦ.