×

JFolder: :files: Путь ведёт не к каталогу. Путь: /home/upclviv/new.upc.lviv.ua/images/gals/2017/011017-bor

×

Плагин не может найти папку изображений. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/gals/2017/011017-bor

У Бориславі пройшов дитячий розважальний захід "Свято Недільної школи"

1 жовтня 2017 року, у Всеукраїнський день педагога, в Свято-Покровськомухрамі м. Борислав, священики підносили особливі молитви за вчителів. Після Богослужіння протоієрей Миколай Возняк роздав освітянам пам'ятні подарунки.

 

 

Також в цей день, у Бориславському парку культури та дозвілля пройшов дитячий розважальний захід "Свято Недільної школи". Свято, об'єднаними силами, провела парафія Свято-Покровського православного храму м. Борислав. Спочатку до учасників дійства звернувся клірик парафії протоієрей Діонісій Буренко, потім наголосив на важливості таких заходів голова єпархіального відділу сім'ї протоієрей Михаил Коник.

Після цього, ініціативу в свої руки взяли клоуни. Після гри-орієнтування і пошуків скарбів почалися майстер-класи. Матушка Сусанна Кононенко розписувала обличчя фарбами (боді-арт), матушка Оля Буренко вчила дітей робити підсвічники із солоного тіста, матушка Мар'яна Коник показувала як робити листівки з кави. Увесь час в парку звучала тематична українська музика. Діти також мали змогу безкоштовно пострибати на батуті, спуститися з гірки та підстрелити свинку в грі "Енґрі бьордз".

Покровська парафія щиро дякує Ігору Володимировичу Сагану та всім, хто долучився до проведення свята.

{gallery}2017/011017-bor{/gallery}