×

JFolder: :files: Путь ведёт не к каталогу. Путь: /home/upclviv/new.upc.lviv.ua/images/gals/2017/170917

×

Плагин не может найти папку изображений. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/gals/2017/170917

У Бориславі молитовно відзначили День рятівника

У Бориславі молитовно відзначили День рятівника

 

15 вересня 2017 року, клірик Дрогобицького благочиння протоієрей Діонісій Буренко та Андрій Лазарчук взяли участь у святкуванні "Дня рятівника" ("День рятівника" відзначається 17 вересня). В цей день духовенство міста освятили капличку на території Пожежної частини. Після цього було нагородження кращих працівників, відбувся парад спец.техніки, показові виступи надзвичайників та смачний козацький куліш.

17 вересня, в день рятувальників і фармацевтів, у Свято-Покровському храмі в Бориславі, під час Божественної літургії були піднесені сугубі молитви за рятівників (ДСНС), військових на сході країни та фармацевтів. Після Літургії було відслужено заупокійну літію за рятівників, які загинули при виконані службових обов'язків, солдатів, які віддали життя за єдність та суверенітет України та всіх спочилих парафіян храму. В своєму слові отець Діонісій Буренко відзначив, що в Священному Писанні сказано - немає більшої любові, хто душу свою за друзів своїх покладе! На сам кінець він зазначив: "Кожен виклик для рятівника може бути останнім! Моя бабуся завжди казала, що звук пожежної сирени - це звук біди! Чим менше у них викликів, тим спокійніше наше життя!"

За Богослужінням молилася мама Олега Кирнаса, який 14 років тому героїчно загинув рятуючи життя людей на пожежі біля Борислава, а також полковник ДСНС Олег Михайлович Кобилецький з сім'єю.

{gallery}2017/170917{/gallery}