У Сокальському благочинні пройшов дитячий літній табір

 

З 7 по 12 серпня 2017 року, у с. Двірці організовувався дитячий літній табір від храму св.апостола і євангеліста Іоанна Богослова, м. Червонограда. Організатором і духовним наставником був протоієрей Георгій (Якубівський). 

Дітки відпочивали і тілесно, і духовно. День розпочинався з ранкових молитв, зарядки. Проводилися різноманітні спортивні ігри та естафети, уроки закону Божого. Дітки розв'язували завдання на Біблійні теми, вчились орієнтуватись на місцевості; шукали "скарби", підготовлені хлопчиками для дівчаток і навпаки - дівчатками для хлопчиків. Сподобались їм і походи у ліс, і купання у річці Раті і навчання стрільбі... Хлопчики опановували різблення по дереву і виготовили усім учасникам табору пам'ятні магнітики. А дівчатка плели з бісеру, виготовляли закладочки на книги і вчились кулінарії.

Напередодні закінчення табору всі збирались біля вогнища, а в останній день відслужили благодарственний молебен і отримали подарунки. Усі отримали незабутні спогади і чекають наступного року​.

ФОТОАЛЬБОМ>>>