В Карпатах пройшов літній табір «Благодатне джерельце» (+Відео)

В Карпатах пройшов літній табір «Благодатне джерельце»

 

З 24 по 28 липня 2017 року, з благословення архієпископа Львівського і Галицького Філарета, з нагоди Дня Хрещення Русі, єпархіальним відділом релігійної освіти, катехизації та місіонерства та єпархіальним відділом у справах сім’ї проведено Православний однотижневий духовно-патріотичний та спортивно-оздоровчий літній табір «Благодатне джерельце». Місцем проведення організатори вибрали карпатські простори.

Учасниками табору стали діти Свято-Покровського храму м. Борислав та юнацький клуб, який діє при Спасо-Преображенському Кафедральному соборі м. Кропивницьке, а також діти з інших парафій Львівської єпархії. Загалом табір прийняв 70 чоловік.

Протягом відпочинкового періоду діти мали можливість піднятися на гору Небесної сотні, висота якої 889 м. На горі священики відслужили панахиду за полеглими героями та піднесли особливі молитви за мир в Україні.
День у таборі розпочинався і закінчувався молитвою.

Діти прослухали лекції: «Покликання молодої людини в «Церкві і для Церкви» (прот. Діонісій Буренко), «Комп’ютерна залежність» (прот. Андрій Бобрик), «Моя сім’я – основа соборної Церкви й міцної держави» (прот. Михаїл Коник).

А також учасники табору брали участь в іграх, спортивних забавах, купались у річці. Під час майстер-класів навчилися виготовляти 3-D листівки, різноманітні вироби з солоного тіста, розписувати каміння тощо. Цікавим та змістовним був конкурс “Сучасне прочитання українських казок”, адже діти готувались заздалегідь до участі, виготовляючи дійових осіб з деревини, каменів та кольорового паперу.

Закриття табору розпочалось подячним молебнем та презентацією театралізованого дійства: «День хрещення моєї Батьківщини».

ФОТОАЛЬБОМ>>>