×

JFolder: :files: Путь ведёт не к каталогу. Путь: /home/upclviv/new.upc.lviv.ua/images/gals/2017/180717

×

Плагин не может найти папку изображений. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/gals/2017/180717

При Дрогобицькій ВК-40 започатковано проект: «День духовного спілкування зі священиком»

При Дрогобицькій ВК-40 започатковано проект: «День духовного спілкування із священиком»

 

18 липня 2017 року, в день вшанування ікони Пресвятої Богородиці «Економісса» (Домобудівниця), з благословення єпископа Львівського і Галицького Філарета та за погодження начальника Дрогобицької ВК-40 О.М. Купця, при храмі на честь Сорока Севастійських мучеників започатковано проект: «День духовного спілкування зі священиком».

В цей день голова єпархіального відділу у справах сім’ї протоієрей Михаїл Коник в тюремному храмі звершив молебень до Пресвятої Богородиці, на якому молилися засуджені та, відома на Дрогобиччині, громадський діяч, журналіст п. Анна Волошин. На молебні були піднесені особливі молитви за мир в Україні та на початок доброго діла.

Як зазначає отець Михаїл: «Цей проект покликаний дати можливість засудженим більш детальніше поспілкуватися із священиком стосовно своїх духовних пошуків, життєвих проблем. Передбачено, що священик перебуває в колонії протягом цілого дня. Це дає можливість разом молитися, спілкуватися, а також, індивідуального консультування, сповіді, глибинно задуматися над прерогативами пошуків виходу із особистісної духовної чи психологічної кризи.

Під час своїх пастирських відвідин засуджених потреба у такому перебування священика в колонії піднімалася серед засуджених. І ось сьогодні початок…Тепер кожного місяця, окрім богослужінь, недільної школи для засуджених, один день в місяць, священик цілоденно, з 10.00 год. до 16.00 год., буде перебувати у закладі.»

Загальне спілкування із засудженими проходило за частуванням філіжанкою запашної кави із солодощами, які з цієї нагоди пожертвувала сім’я священика.

Протягом сьогоднішнього дня із священиком поспілкувалось 10 засуджених.

{gallery}2017/180717{/gallery}