×

JFolder: :files: Путь ведёт не к каталогу. Путь: /home/upclviv/new.upc.lviv.ua/images/gals/2017/060617

×

Плагин не может найти папку изображений. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/gals/2017/060617

Парафіяни на чолі з кліриком Покровського храму м.Борислав відвідали м.Київ

 

6 червня 2017 року, з благословення єпископа Львівського і Галицького Філарета, діти та батьки - парафіяни Свято-Покровського храму м. Борислав відвідали столицю України - м.Київ. Поїздку супроводжував клірик храму протоієрей Діонісій Буренко.

Спочатку, подорожуючі, помолилися за свій край та рідню в печерах і храмах Лаври, потім на могилі спочилого Предстоятеля УПЦ Блаженнійшого митрополита Володимира (Сабодана) відслужили заупокійну літію. Після цього, помолилися перед святинями Свято-Введенської обителі столиці. Пізніше відвідали Хрещатик та вул. Інституцьку.

В цей день бориславці також відвідали фестиваль "Божі діти", присвячений Дню захисту дітей, який організувала Свято-Успенська Києво-Печерська Лавра у Жовтневому палаці міста Києва. Паломники, отримавши подарунки та масу позитивних емоцій, втомлені, але щасливі - повернулися додому.

{gallery}2017/060617{/gallery}