×

JFolder: :files: Путь ведёт не к каталогу. Путь: /home/upclviv/new.upc.lviv.ua/images/gals/2022/140222

×

Плагин не может найти папку изображений. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/gals/2022/140222

Голова єпархіального сімейного відділу провів у Червонограді бесіду з віруючими

 

13 лютого 2022 року голова єпархіального відділу у справах сім’ї протоієрей Михаїл Коник на запрошення протоієрея Георгія Якубівського відвідав храм на честь святого апостола і євангелиста Іоанна Богослова міста Червоноград.

Після богослужіння отець Михаїл поспілкувався з парафіянами храму на тему: «Православна сім’я: творення раю на землі». Всі бажаючі мали можливість поставити свої запитання та отримати відповіть на болючі теми.

Священик звернув увагу слухачів на виклики, які сучасність ставить перед православною сім’їю, а токож, наголосив на унікальності християнського шлюбу. Так, зокрема, зазначив: «Кожен з нас, обираючи собі половинку в житті, повинен усвідомити святість шлюбу. Кожен шлюб є неповторним, і є на все життя. Сім’я є малою Церквою тільки тоді, коли наріжним каменем є Христос. Без Христа сім’я - є лише формальним явищем суспільства, і не може уособлювати райське життя на землі. Лише з Христом сім’я отримує своє справжнє призначення, своє покликання до вічного буття з Богом».

Після бесіди, кожен мав можливість поспілкуватись отцем Михаїлом індивідуально, отримавши настанови і поради для укріплення своїх сімей.

 

{gallery}2022/140222{/gallery}