×

JFolder: :files: Путь ведёт не к каталогу. Путь: /home/upclviv/new.upc.lviv.ua/images/gals/2019/130119-lv

×

Плагин не может найти папку изображений. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/gals/2019/130119-lv

Радикали з С14 влаштували провокацію проти храмів Львівської єпархії УПЦ

Провокаційні гасла із закликом «геть зі Львова!» з’явилися біля храмів Української Православної Церкви Львівської єпархії. Праворадикали націоналістичної ультраправої організації С14, внесеної до списку міжнародних терористичних організацій, забруднили відповідними написами огорожі та ворота. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на vesti-ukr.com.

Так, вночі 13 січня 2019 року, у Львові невідомі забруднили чорною фарбою фасад храму святого князя Володимира. Вранці в Сихівське відділення поліції ГУНП у Львівській області надійшов дзвінок від настоятеля храму прот.Володимира Кузьо. Він повідомив, що вночі на вхідних дверях зловмисники написали фарбою жовтого кольору: “ФСБ геть зі Львова С14”.

Того ж дня у Львові аналогічним способом були забруднені огорожа і ворота Свято-Георгіївського кафедрального собору.

Пізніше представники радикальної організації С14 виклала в соцмережах фотографії з підписом: “Активісти С14 Львів нагадали агентам кремля, що їм не місце у Львові”.

 {gallery}2019/130119-lv{/gallery}