×

JFolder: :files: Путь ведёт не к каталогу. Путь: /home/upclviv/new.upc.lviv.ua/images/gals/2018/201219

×

Плагин не может найти папку изображений. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/gals/2018/201219

Представники єпархії відвідали тюремні установи

 

19 грудня 2019 року, в день пам'яті святителя Миколая Чудотворця, Львівську виправну установу №30 відвідав настоятель тюремної парафії священик Володимир Каплун та представники Львівської єпархії УПЦ Олександр Бойко та Оксана Костенко.

Напередодні, О.Костенко привезла в установу живу ялинку та велику електричну гірлянду, яку вже вранці 19 грудня засуджені встановили та гуртом прикрасили в тюремному храмі.

Відслуживши святковий молебень до святителя Миколая, отець Володимир привітав засуджених та розповів про чудеса, здійснені по молитвам до святого Чудотворця.

Традиційно відвідини завершились неформальним спілкуванням за горнятком чаю і частуванням.

20 грудня, священик Володимир Каплун та Оксана Костенко відвідали Міжрегіональну тюремну лікарню, яка розташована на території УВП №19 у Львові. Кілька засуджених, які прибули на лікування з інших областей України, виявили бажання принести покаяння на сповіді та причаститись Святих Христових Тайн, про що повідомили заявами адміністрацію установи.

Щоб засуджені під час сповіді не бентежились присутністю сторонніх, для прийняття сповіді адміністрація надала окрему камеру.

Після лікарні отець Володимир та О.Костенко відвідали сектор максимального рівня безпеки, де засуджені відбувають довічний термін покарання. Там також були бажаючі приступити до сповіді.

 {gallery}2018/201219{/gallery}